Canvas Calla

36,0059,00 incl. BTW

Category: SKU: N/A

Beschrijving

Breng de elegantie van bloemen binnen in je huis met dit prachtige “calla” canvas. Dit unieke kunstwerk is een hoogwaardige print van een met de hand geschilderde aquarel, op duurzaam canvas. Ze is geïnspireerd door de gedetailleerde schoonheid van de calla, in combinatie met de spaanse margrietjes. Voor deze tekening ben ik calla’s gaan kopen in de bloemenwinkel en heb ik ze gecombineerd met enkele spaanse margrietjes uit mijn tuin. De delicate details en de subtiele kleurtinten van beide bloemen brengen elke ruimte tot leven, waardoor het een unieke toevoeging is aan je interieur.
Dit canvas is vervaardigd met hoogwaardige materialen en zorgvuldig bedrukt om elke lijn en schaduwtint van de handgetekende calla perfect vast te leggen. Of je nu je woonkamer, slaapkamer of werkruimte wilt verfraaien, dit kunstwerk voegt een vleugje elegantie en natuurlijke schoonheid toe.

Waarom kiezen voor het “Calla” canvas?
• Uniek handgetekend ontwerp: Een schitterende weergave van de elegante calla .
• Hoogwaardige kwaliteit: Gemaakt van duurzaam canvas voor een lange levensduur en haarscherpe details.
• Tijdloze schoonheid: Een kunstwerk dat rust en harmonie uitstraalt, geschikt voor elke interieurstijl.
• Gemakkelijk op te hangen: Met ophanghaakje, dus klaar om direct aan je muur te schitteren.

Geef je interieur een artistieke en natuurlijke touch met het “calla” canvas. Deze exclusieve art print is niet alleen een eyecatcher, maar ook een symbool van sereniteit en elegantie, perfect om elke ruimte te transformeren.

Bijkomende informatie

Formaat

20cm x 30cm, 30cm x 40cm